jueves, 25 de febrero de 2016

¡¡¡Información de los nuevos mapas del DLC!!!



¡¡¡¡INFORMACIÓN NUEVOS MAPAS!!!!



Como ya explicamos, en el nuevo DLC salieron 4 nuevos mapas sin contar el de zombies ( der eisendrachen el cual ya os hemos explicado como completarlo al 100%)
Sin más preámbulos, empecemos:

  • Gauntlet: Ambientado en un centro de entrenamiento militar, Gauntlet representa la filosofía central del mapa clásico de tres carriles de Treyarch con una gran variedad de efectos visuales y modos de juego. Cada uno de los tres carriles principales ofrece un ambiente único, ya que lucharemos a través de una jungla salvaje, una zona ártica bajo cero y un paisaje urbano lluvioso.
  • Splash: Situado en un parque acuático abandonado, este mapa vibrante y lleno de juego ofrece un ambiente imaginativo repleto de toboganes de agua, un barco pirata hundido y un río lento que rodea esta ciudad fantástica deshabitada. Splash está diseñado para conducir un flujo abierto de combate, lo que incluye numerosas oportunidades para el juego debajo del agua.

  • Rise: Situado en las afueras de Zúrich, se trata de un proyecto de Coalescence Corporation para crear un campus de investigación masiva subterránea. El diseño del mapa es una mezcla de la clásica cobertura de servicio de combate de Call of Duty y las oportunidades de movimientos básicos estratégicos, con cada sección del mapa ofreciendo estilos de juego claramente diferenciados.


  • Skyjacked: Ubicado en un helipuerto sobre el núcleo urbano de Zúrich, Skyjacked es una versión reinventada del popular mapa multijugador Hijacked de Black Ops II, que conserva el mismo modo de juego rápido y frenético, pero con un toque renovado.



Estos han sido los nuevos mapas, pos votación popular el más esperado y querido ha sido Skyjaked, en segundo puesto Splash i Rise i Gauntlet són considerados 2 mapas del montón.



Espero que os sirva un poco para haceros una idea de como son y si vale la pena comprar el nuevo DLC.







miércoles, 24 de febrero de 2016

¿¿Nuevas armas??


     ¡¡¡Nuevas Armas en el Nuevo DLC!!!

Pues, como todos saben, el 2 de este mes, salió el primer DLC de Black Ops 3, que venía con un parche de 9 GB, algo muy pesado para contener solo 5 mapas ¿No?. Obviamente una sorpresa nos guardaban... 

EMPECEMOS:


1) FUSIL DE ASALTO M2 RAIDER

Las nuevas armas de BO3! Como conseguirlas y demás!

Este fusil semi-automático está inspirado en el fusil de asalto M2, que se usó en la Guerra De Vietnam por los Estadounidenses. Tiene buen daño, buena cadencia y buena precisión, pero muy poca munición en el cargador. Este arma tiene un gran parecido a la sheiva, pero mejor. para que no sea un arma que desecilibre el juego han echo que nunca se pueda recargar si no te quedas sin munición.


2) PISTOLA MARSHAL 16





Esta pistola de 2 balas, mata solo de cerca y dispara sus 2 balas a la vez. No es un arma potencial, pero muy efectiva a cortas distancias.


3) CANCIÓN DE FURIA




Quien lo iba a decir... ¡una espada! Tiene poco potencial, solo mata a distancias cercanas. El diseño de la espada, desde mi punto de vista, es inmejorable, ademas le han añadido un sonido al matar.

4) JIM HIERRO




Es igualita a la de Half Life, así que aquí la tienen. A este arma también le han añadido un sonido espectacular al matar, mata de un toque, no tiene un potencial grande, pero es divertida.

5) NX PHANTOM





Es la más difícil de conseguir, mata de un toque y como munición usa virotes. Tiene una cadencia increíble. 



Esas han sido las nuevas armas del DLC el cual os explicamos hace unos días, estas armas solamente se pueden obtener a través de suministros del mercado negro (con criptos o dinero real)


Aquí tenéis un ejemplo de como os saldrán. 


















Como ya he dicho, estas son las nuevas armas y esta semana publicaremos otra página dedicada a los nuevos mapas que han salido y os los explicaremos con detenimiento. ¡Muchas gracias!






domingo, 21 de febrero de 2016

Especialistes de Bo3



En la conferència de premsa de l'E3, Treyarch va donar a conèixer 2 nous personatges especialista del multijugador de Call of Duty Black Ops 3. Cada especialista té la seva pròpia arma, habilitat, registre de veu i una sèrie de funcions que hem de tenir en compte.

En primer lloc, hem de triar l'especialista amb el qual volem jugar abans de la trobada. Només es pot seleccionar una de les seves habilitats. Cada especialista té una habilitat al voltant de les armes i una altra al voltant de la seva poder però ambdues no poden utilitzar al mateix temps. Dins del joc, a la banda inferior dret de la HUD, veuràs un mesurador circular.

Aquest mesurador és present durant tot el joc i va omplint a mesura que aconseguim més puntuació. Un detall a tenir en compte és que el mesurador no es reinicia en morir. Un cop aquesta ple, comença a "destacar" en pantalla. A PlayStation 4, podem activar l'habilitat especial si premem L1 + R1. Quan la activem, el mesurador comença a drenar fins que s'esgota i es reinicia. Si mors mentre estàs fent servir l'habilitat, l'habilitat es perd.

Els especialistes són personatges amb habilitats especials com els de Destiny. Són poderosos però limitats quant al seu ús. Treyarch comento que les habilitats dels especialistes permeten als jugadors que no poden arribar a determinades ratxes de punts, ser premiats durant el joc.

ESPECIALISTES

ruin
Arma: Spikes Gavity - Elimina als enemics propers amb una potent ona de xoc.
Capacitat: Overdrive - Dóna als jugadors un impuls de velocitat durant un curt període de temps.


Seraph

Arma: Annihilator - Revolver de gran calibre capaç de matar els jugadors instantàniament.
Capacitat: Combat Focus - Afegeix de manera temporal un multiplicador de puntuació per ajudar els jugadors a aconseguir ratxes de punts més fàcilment.


Outrider

Arma: Sparrow - Arc compost per perns explosius capaços de adherir-se als enemics.
Capacitat: Vision Premi - Ajuda a detectar els enemics propers destacant durant un curt període de temps.


Reaper

Arma: Scythe - Transforma el braç robòtic en una potent metralladora.
Capacitat: teletransporta al jugador a una posició on era fa escassos segons.


Prophet

Arma: Tempest - Arma d'il·luminació amb un gran xut elèctric capaç de matar els enemics dins d'una zona àmplia.
Capacitat: Glitch - El jugador pot reubicar per si mateix a una ubicació anterior.


Nomad

Arma: Hive - Trampes beina capaços de matar els enemics propers. És un C4 molt més mortal.
Capacitat: Rejack - És una versió reduïda (nerfeada) de Final Stand. Si entres en un estat proper a la mort, el personatge s'injecta algunes mà partícules en el flux sanguini, quedes momentàniament en "pausa" i recuperes la salut.

Easter Egg a Der Eisendrache!!

En aquest post trobaràs complet el pas per pas els detalls per l'Easter Egg de Der Eisendrache- guardià del meu germà. Aquest EE és un èxit ocult que no apareix a la llista d'èxits.

Recordeu que aquest és un treball en progrés i s'actualitzarà a mesura que es descobreixen nous passos.

La descripció completa per Keep My Brother és "El que ha de ser esborrat" i després de les Ombres del Mal cap, un membre de l'equip original ha de sacrificar-se, esborrant-se a si mateix de la història per complet.

fans del zombi seran molt conscients que Der Eisendrache està estretament lligada a la Lluna i molts elements al mapa reforçar aquest fet. Per exemple, el mapa conté una piràmide, similar en molts aspectes a la qual a partir de la lluna que els jugadors fan servir per alliberar Samantha. També hi ha una màquina de raigs mort massiva que forma una gran part del EE.


Pas 1 - Construir el PaP



PaP
El PaP és construït per Teleportant  totes les peces que falten. Un cop construït el PaP és llavors utilitzable per teletransportar al lloc de llançament de coets. Si bé aquest pas no és essencial, que seria un ximple per entrar a la sala del cap final sense una arma PaP.



Pas 2 - Activar la Piràmide

Pyramid



Després de connectar l'alimentació de les portes principals de difícil accés subterrani ja estan obertes. Una d'aquestes portes està directament sota del primer drac al pati principal. El cap per la porta, sota terra ia l'àrea de la càmera ritual.

Hauria de veure la piràmide a terra, envoltat de familiars rituals articles, espelmes i escultures.

Ara parar-se en cadascun dels quadrats blaus durant aproximadament 5 segons fins que prenguin un color blau brillant. Una vegada que tots els quatre quadrats estan encesos, la piràmide també s'il·luminarà i un efecte de la gravetat zero, s'iniciarà.

En aquesta fase els jugadors guanyen un efecte semi-sense pes i els zombies s'alentirà considerablement. Prendre nota dels símbols blaus al voltant dels costats de l'habitació.

Pas 3 - Construir la Ira dels Antics

Wrath of the Ancients

La ira dels Antics és l'arc elemental per qualsevol altre nom. És una recompensa per a l'alimentació de totes les parets dels dracs.

Pas 4 - Actualitzar l'arc elèctric , Llop, Foc i el de la Foscor


Wolf bow

L'arc es pot actualitzar de quatre maneres diferents, cada actualització requereix un nombre diferent de passos. 

Nota: Els jugadors només han de actualitzar suficients arcs tenir un cada un. Així que si estàs jugant només llavors només es necessita un arc millorat - l'opció recomanada sent l'arc elèctric / llampec. Vostè encara serà capaç de fer els guardians (pas 13).


Pas 5 - Construir el Ragnarok DG-4


Aquesta segona arma Wonder, arbitrada també a mesura que la gravetat Spikes, és un edificable que requereix tres parts per ser ensamblades en un banc de treball. 


Pas 6 - Utilitzar el Ragnarok DG-4 a la Torre del Rellotge


Nota: Alguns jugadors han informat que aquest pas pot no ser necessari.

Anar a la part superior de la torre del rellotge i plantar la DG-4 a terra darrere del rellotge. Anar baix i prendre nota de la palanca al costat de la pantalla de l'ordinador verda - això li permet aturar i iniciar el rellotge. Utilitzeu la palanca i un bon moment per aturar el rellotge quan és 09:35. Una pista d'àudio sonarà i caurà un llamp de la torre.
Tornar a l'habitació de la piràmide i es donarà compte d'una bola extra a la part superior.

Pas 7 - Disparar als Bocins


Passa't pel teletransportador i disparar les dents al teletransportador (a la part superior) amb l'arc unupgraded fins que es tornin or. Els nous objectes espurnes van a aparèixer en el mapa. Localitzar aquests objectes i disparar amb l'arc. Les ubicacions són:

Ràdio a la cantonada oposada a la marcació Cua
Rellotge per sobre de sala de centre de comandament
Rellotge al passadís que condueix des de la torre del rellotge
Telèfon, en el muntant d'interruptor d'alimentació oposat
Globus en una habitació petita (al costat de l'habitació de Samantha)
Caixa a l'habitació de dalt Double Tap
pneumàtic de cotxe per Double Tap
Telèfon a l'fresa, prop de Quick Reviu


En disparar amb èxit un floc amb l'arc, passar a la següent espurna blau, disparar de nou. Repetiu això quatre vegades en ràpida successió.

Nota: Assegureu-vos que la ronda no acaba abans de passar al següent pas.

Pas 8 - Anar enrere en el temps



Groph - back in time


Ara tornar al teletransportador i que hauria de ser de color lila. Ves a l'interior (amb tots els companys d'equip si no es juga a soles) i teletransportar enrere en el temps. La pantalla es posarà en blanc i negre i el Dr. Groph està posant alguna cosa dins la caixa forta mentre parla amb Richtofen per la ràdio.

Recull tant el recipient de l'ànima i el fusible blau en aquesta sala i asseguri anotar el codi que Groph entra a la caixa forta.


Pas 9 - Ús del raig de mort i de la terminal d'ordinador


Death Ray - change mode

Anar al Raig de la Mort i col·locar el fusible blau a la màquina i després canviar-ho a manera de "PROTECT" interactuant amb l'interruptor al costat. Això activarà el terminal d'ordinador pel coet i el terminal fora de la torre del rellotge. Ara veu a la terminal d'ordinador fora de la Torre del Rellotge (nivell 2) i introduir el codi de Groph a l'ordinador.

Nota: El codi canvia cada ronda, així que no matar l'última zombi.

Pas 10 - Obrir la caixa forta


Open the safe

Ara que el codi correcte ha estat introduït en el terminal d'ordinador, la caixa de seguretat a prop de la tele estarà oberta. Passa't per allí i recollir els dos cilindres (Tesla) Bobines i targeta clau (disquet).

Introduïu les dues bobines de Tesla en les màquines tesla cada costat de la màquina de mort continuació, estableixi el Raig de la Mort "destruir" la manera i activar-lo. La màquina es convertirà en súper carregada. Ara inseriu la targeta clau (disquet) al terminal d'ordinador.

Pas 11 - Joc Simon Says


Simon Says game on computer terminal


Utilitzeu els terminals d'ordinador (fora de la torre del rellotge i per Lloc de llançament de coets) per jugar un joc de Simó diu. Memoritzar la posició dels quatre símbols més baixos, desapareixeran i un símbol apareixerà a la pantalla superior, un darrere l'altre. Cada vegada que apareix un símbol, triar la ubicació corresponent a les quatre pantalles inferiors. No cometi un error o hauràs de començar tot de nou.

Vostè ha de jugar Simó diu, un cop a l'equip de la torre del rellotge i de nou en l'equip Rocket Lloc de llançament.

Pas 12 - Dempsey aterratge forçós

Dempsey crash landing

Tornar al Raig de la Mort, activar-la de nou usant el botó verd a la part posterior. El Lazer serà enderrocar el coet i la càpsula de Dempsey es vindrà avall a través de la torre del rellotge, aterrant als afores del centre de control. Es veu com un meteor.

Pas 13 - dispositiu de vareta d'or i càrrega dels guardians



Repetiu el pas de les brins (4 x espurnes blaves) i retrocedir en el temps, un cop més fent servir el teletransportador. Aquest cop recollida la tauleta encarregat de la caixa 935 a la cantonada.
Pren la vara d'or de les restes de l'accident i portar-lo a la tomba cavallers. Inseriu el dispositiu de vareta d'or en la posició just a sota de la tomba i una figura fantasmal (apothicon servent) apareixerà.

Ara veu els tres cercles rituals, estar dret dins i matar zombies en les rodalies de carregar-los. Ha d'utilitzar el tipus d'arc correcte per a cada un dels cercles. Com es posa de peu en el cercle ritual, el color de la tinta de pantalla / resplendor us guiarà en el fet que l'arc per utilitzar aquí. Quan ets al cotxe (prop de Double Tap) vos de col·locar la tauleta també


Pas 14 - lluitar contra el BOSS



BOSS Fight

Nota: Aquest pas és possible SOL.

La part més difícil de l'ou de Pasqua és lluitar i derrotar el cap arquer. Per arribar a la ubicació BOSS, tornar a la piràmide, poseu el recipient de l'ànima en cadascuna de les cantonades. S'ha de donar compte que la meitat superior de la piràmide desapareix i l'esperit de l'arquer està dret al mig.

Tots els jugadors han de posar el seu Ragnarok DG-4, un en cadascuna de les plaques de pressió (si NOMÉS només ha de posar un). Aquests són els plats que originalment estava de peu a per activar la piràmide i anti-gravetat. Se li teletransportat a una habitació fosca, amb cinc columnes al voltant de la vora i els zombies et ataquen esquelet. També hi ha un guardià massiva a l'habitació i que necessita per evitar els seus atacs elèctrics.


Com matar el BOSS



Per sobre de tota la resta que necessita un gran treball en equip per derrotar el cap.

el funcionament circumda al voltant de l'habitació, evitant els atacs de foc i el crani, mentre que recarregar la DG-4. Quan el cap intenta utilitzar el lloc d'un atac llampec DG-4 sota d'ell després eviti immediatament l'atac llampec amagant-se darrere dels pilars.

Quan el cap es queda atrapada per la DG-4 el pit s'obre i emet una llum blanca brillant. En aquest punt, utilitzar els arcs per causar el major dany possible.

Repetiu aquest pas fins que el cap es gira i mor. Pot ser molt llarg per arribar a aquest punt.


Pas 15 - Inserir Invocació clau a la Terminal



Moon Rockets

Després de la intensa lluita que està transportat de nou a l'habitació de la piràmide. Recollir la clau d'invocació des del costat de la piràmide. Anar a la terminal de la torre del rellotge i inseriu la clau.

En un final èpic, dispararan coets cap a la lluna i destruir-!!

Després d'aixo la cinematica final apareixara a la pantalla

AWAKENING EL PRIMER DLC DE BO3

Awakening, el primer DLC de Black Ops 3, s'estrenarà a principis de 2016


Ho farà primer a PlayStation 4. Després ho farà a la resta de plataformes.


A principis de 2016 el reeixit Call of Duty: Black Ops 3 donarà la benvinguda al seu primer gran DLC de pagament que respon al nom de Awakening, i que portarà amb si quatre nous mapes multijugador anomenats Rise, Splash, Gauntlet i Skyjacked; així com el següent capítol del popular manera Zombies.


Activision no ha compartit detalls sobre el disseny de cada un d'aquests mapes, però en la imatge promocional ja es deixa entreveure l'ambientació per la qual apostarà cada un d'ells.


D'altra banda, com ja se sabia, aquest DLC es llançarà primer a PlayStation 4 i més endavant ho farà a la resta de plataformes.

Easter egg a NukeTown de Bo3



EASTER EGG A NUKETOWN


Si ja heu provat el mapa NukeTown en Black Ops 3, sabreu que hi ha un Easter Egg d'allò més curiós en el qual, si disparem al cap de tots els maniquins del mapa, aquests es tornen zombis. No obstant això, resulta que aquest no és l'únic secret que amaga el mapa.

Així, si en lloc de decapitar a trets als pobres ninots els deixem sense braços, disparant als seus dos estremidades superiors, aconseguirem que també es tornin zombis, però amb una curiosa particularitat: només ens atacaran quan no els mirem, ja que si els apuntem, es quedaran aturats en el lloc.

A continuació us deixem un vídeo en què podeu observar aquest simpàtic Easter Egg en acció.

Video on s'explica