domingo, 21 de febrero de 2016

Especialistes de Bo3



En la conferència de premsa de l'E3, Treyarch va donar a conèixer 2 nous personatges especialista del multijugador de Call of Duty Black Ops 3. Cada especialista té la seva pròpia arma, habilitat, registre de veu i una sèrie de funcions que hem de tenir en compte.

En primer lloc, hem de triar l'especialista amb el qual volem jugar abans de la trobada. Només es pot seleccionar una de les seves habilitats. Cada especialista té una habilitat al voltant de les armes i una altra al voltant de la seva poder però ambdues no poden utilitzar al mateix temps. Dins del joc, a la banda inferior dret de la HUD, veuràs un mesurador circular.

Aquest mesurador és present durant tot el joc i va omplint a mesura que aconseguim més puntuació. Un detall a tenir en compte és que el mesurador no es reinicia en morir. Un cop aquesta ple, comença a "destacar" en pantalla. A PlayStation 4, podem activar l'habilitat especial si premem L1 + R1. Quan la activem, el mesurador comença a drenar fins que s'esgota i es reinicia. Si mors mentre estàs fent servir l'habilitat, l'habilitat es perd.

Els especialistes són personatges amb habilitats especials com els de Destiny. Són poderosos però limitats quant al seu ús. Treyarch comento que les habilitats dels especialistes permeten als jugadors que no poden arribar a determinades ratxes de punts, ser premiats durant el joc.

ESPECIALISTES

ruin
Arma: Spikes Gavity - Elimina als enemics propers amb una potent ona de xoc.
Capacitat: Overdrive - Dóna als jugadors un impuls de velocitat durant un curt període de temps.


Seraph

Arma: Annihilator - Revolver de gran calibre capaç de matar els jugadors instantàniament.
Capacitat: Combat Focus - Afegeix de manera temporal un multiplicador de puntuació per ajudar els jugadors a aconseguir ratxes de punts més fàcilment.


Outrider

Arma: Sparrow - Arc compost per perns explosius capaços de adherir-se als enemics.
Capacitat: Vision Premi - Ajuda a detectar els enemics propers destacant durant un curt període de temps.


Reaper

Arma: Scythe - Transforma el braç robòtic en una potent metralladora.
Capacitat: teletransporta al jugador a una posició on era fa escassos segons.


Prophet

Arma: Tempest - Arma d'il·luminació amb un gran xut elèctric capaç de matar els enemics dins d'una zona àmplia.
Capacitat: Glitch - El jugador pot reubicar per si mateix a una ubicació anterior.


Nomad

Arma: Hive - Trampes beina capaços de matar els enemics propers. És un C4 molt més mortal.
Capacitat: Rejack - És una versió reduïda (nerfeada) de Final Stand. Si entres en un estat proper a la mort, el personatge s'injecta algunes mà partícules en el flux sanguini, quedes momentàniament en "pausa" i recuperes la salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario